MIDYAT

MIDYAT Pasta - Kebap - PItta - Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1504 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Midyat. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 21:25 Telkens top service!
22 mei 2022 om 21:32 Super lekker pizza zoals gewoonlijk. Goed warm en super vriendelijke bezorger! Top
22 mei 2022 om 20:56 We stayed with a friend in Aarschot, hungry as wolves. Unfortunately we had payment problems everywhere in Belgium. Extra money for delivery - we was next to restaurand. They offered for us cold drinks for FREE INSTEAD ! VERY NICE PEOPLE , FOOD OK
22 mei 2022 om 20:26 Prima
9 mei 2022 om 19:36 super lekker gegeten en super snel bezorgd. Hele vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar !
7 mei 2022 om 21:08 Alle sauzen vergeten, ook diegenen waarvoor extra betaald werd, en de frieten waren echt niet lekker. De durum zelf was ook zonder de bestelde saus, of ik kon hem niet proeven want het was erg droog. Tijd van levering was okay
4 mei 2022 om 20:59 Heel tevreden van de service ( zeer vriendelijk) en daarbovenop was het eten top !
22 apr 2022 om 23:07 Kruidenbroodjes hadden iets te lang in de oven gestaan en waren iets te donker
15 apr 2022 om 10:50 De levering gebeurde zoals afgesproken op het juiste tijdstip, het eten zelf was alweer zeer lekker. Klein minpuntje, niet alles bleek juist te zijn doorgegeven (details) ook al kan dat aan mezelf gelegen hebben. Bestelling bij Midyat, beste Döner.
13 apr 2022 om 12:23 Heel lekker eten,en ook snelle bezorging,en klantvriendelijk.
7 apr 2022 om 19:59 Op en top zoals elke keer !!
1 apr 2022 om 20:59 Perfect geleverd op de gevraagde bezorgtijd. Het had alleen iets warmer mogen mogen zijn, het was 1 van de eerste keren dat het iets kouder was. We bestellen al jaren bij Midyat en altijd even vriendelijk en correct.